Doorgaan naar content
Tuinen Ward

Over ons

Tuinen Ward, geen groentje in de tuinsector!

Tuinen Ward is al jaren dé expert op het gebied van tuinen. Wij begeleiden het hele proces, van ontwerp tot aan de realisatie met daarbij het nodige onderhoud. Ons team van specialisten staat graag voor u klaar en gaat met de grootste zorg te werk! Wij werken graag uw woning af met een mooi terras, een afsluiting, een tuin om van te genieten... 

Tuinen Ward met als drijvende kracht: Ward

 Ik ben al van jonge gast gepassioneerd door het buitenleven.  Na mijn studie aan de VABI ging ik aan de slag als tuinaannemer.

Mijn vrouw, Joely, is daarentegen een administratieve dame, die achter de schermen heel veel administratie in orde brengt.

 Ons bedrijf is stap voor stap gegroeid, zowel in activiteiten, in kennis en dit natuurlijk door onze fantastische klanten.  Ons team is dan ook enorm gedreven en vooruitstrevend.

 Na een 15 tal jaar ervaring, groeien we graag verder in nog betere technieken waarbij de klimaatsveranderingen ons dagelijks beïnvloeden.

 Tuinen Ward voert alle projecten uit met ervaren “man”kracht en een eigen machinepark.

 Interesse, neem zeker contact met ons op.

Samenwerken aan jouw droomtuin?

Waarom kiezen voor Tuinen Ward?

Geen groentje 
in de sector

We hebben reeds een tiental jaar ervaring en kennen de kneepjes van het vak. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een allround tuinbedrijf waar je terecht kan om de complete buitenruimte te laten schitteren.

Uitwerken van totaalprojecten

Onze totaalprojecten worden gerealiseerd in lijn met de architectuur van je woning en passend bij je levensstijl. Bovendien vinden we het belangrijk dat je naderhand van je tuin kunt genieten, zoals jij dat wenst. We bespreken alles grondig vooraf en willen vooral een tuin aanleggen waarin je je helemaal thuis en op je gemak mag voelen.

Alle tools voor 
jouw droomtuin

We beschikken over een modern machinepark die de nodige hulp kan bieden in uw tuin. We hebben het nodige materiaal ter beschikking om van jouw tuin je droomtuin te maken.