× Home Contact Aanleg oprit en terras Aanleg tuinen en vijvers Plaatsen afsluitingen Houtconstructies Onderhoud van tuinen Snoeien en vellen van bomen Hakselen van snoeihout Leggen van buizen voor gescheiden rioolstelsel Kleine en middelgrote grondwerken Water geven met waterton

Aanleg tuinen en vijvers

Zonder groene vingers toch een mooi aangelegde tuin?  Het kan!  Het aanleggen van uw tuin verloopt precies volgens het door U goedgekeurd tuinontwerp.

Een verzorgde tuin reflecteert het karakter van de mens.  Daarom kiest Tuinen Ward enkel voor producten die kwalitatief uitblinken.  Wij maken van uw tuin een omgeving om van te genieten.

Vaak is het nodig om de ondergrond van uw tuin nog eerst te bewerken of te voorzien van de nodige drainage.  We voorzien de grond van drainagebuizen die voldoende diep en helling bezitten voor het afvoeren van het overtollige water.  Met een goed aangelegd drainagesysteem zorgen we er voor dat de bodem luchtig is, zodat de planten voldoende kunnen groeien.

Voor de realisatie van uw vijver geven wij U graag kwalitatief, technisch advies met betrekking tot geschikte filtersystemen, passende pompdebieten, plaatsen van doorvoeren, gebruik van skimmers, de juiste leidingen en koppelingen,...  Wat voor ons telt is dat U een perfecte heldere vijver verkrijgt die aan al uw wensen voldoet!

Een vijver kan worden gemetst, uitgecementeerd of verder worden gepolyesterd.  Of had U gedacht aan een vijver in folie?  Wij geven uw de nodige informatie en bespreken met U de keuze van de materialen en systemen en zien na voor welke doeleinden U uw vijver wilt gebruiken.